Bivša devojka Ešlija Kola o Baloteliju: Mario je veoma obdaren, seks sa njim dugo traje (FOTO)

Napadač Liverpula Mario Baloteli dobio je nesvakidašnji kompliment od francuske lepotice Flore Aguilar.

Naime, 23-godišnja šminkerka Flora tvrdi da navijači Liverpula nemaju razloga za brigu ukoliko je Baloteli na terenu bar upola dobar kao u krevetu.

Lepotica je izjavila da je imala priliku da se uveri u njegove kvalitete 20. avgusta, neposredno pre Balotelijevog odlaska na lekarske preglede u Liverpul.

FOTO: Twitter/eglantineaflore

– Liverpul nema razloga za brigu ako je on na terenu bar upola dobar kao u krevetu. On je neverovatno izdržljiv – izjavila je Flora.

Ona je do detalja opisala šta se te noći dešavalo u Balotelijevom luksuznom apartmanu koji košta 690 funti za noć.

FOTO: Twitter/eglantineaflore

– Bilo je sjajno. On je znao šta radi i bio je veoma nežan prema meni. Mario je veoma obdaren i imali smo seks u pet različitih poza. On je veoma izdržljiv i seks sa njim dugo traje. Stalno me je pitao da li mi je lepo i da li uživam. Učinio je da se osećam posebno – otkrila je atraktivna Francuskinja, piše Kurir.

Oni su se upoznali u aprilu na Instagramu, kada je Baloteli idalje bio u vezi sa Fani Neguešom.

FOTO: Twitter/eglantineaflore

Inače Flora Aguilar je bivša devojka bivšeg prvotimca Čelzija Ešlija Kola, a u intervjuu je otkrila da je do sada bila sa pet fudbalera i tvrdi da je Super Mario ubedljivo najbolji.

– Mario je million puta bolji od Ešlija, tu nema poređenja. On je bolji od svih fudbalera sa kojima sam bila – istakla je ona.