Bivši predsednik Reala ubeđen: Ronaldo će se vratiti na Old Traford

Nekadašnji prvi čovek Madriđana Ramon Kalderon izjavio je da veruje da će se Kristijano Ronaldo jednog dana vratiti u Mančester junajted.

– Kada je Ronaldo potpisao ugovor sa Realom govorio je da je Mančester njegov dom i da je srećan u timu – rekao je Kalderon.

Ronaldo je u Mančesteru bio od 2003. do 2009. kada je prešao u Real za, tada rekordnih, 80 miliona funti.

– Sve u Mančesteru je bilo savršeno za njega, pa smatram da postoji mogućnost da se na kraju svoje karijere vrati u Englesku – dodao je Španac.

Portugalac je postigao 41 gol u svim takmičenjima ove sezone što je bio povod da nekadašnji predsednik kraljevskog kluba prokomentariše i njegovu igru.

– Ronaldova snaga je u tome što svakog dana nastoji da bude bolji. To ga čini nepobedivim. Ne znam koji je najviši nivo na kome taj igrač može da igra – izjavio je Kalderon.

Real Madrid nalazi se na vodećoj poziciji španske lige, a u narednom kolu igraće protiv najvećeg rivala, Barselone.

Kalderon je poručio da u posldenja tri meseca Madriđani igraju znatno bolje od Katalonaca, pa da s toga prednost daje kraljevskom klubu.

– Real ima četiri poena više od Barselone i u dobrom je položaju. Katalonci imaju slabiju veznu liniji nego prethodne godine. Ne znam zašto, možda igrači igraju na drugačiji način, a možda i zbog promene trenera. Ukoliko madridski tim pobedi, Barselona će imati problema da ga sustigne – zaključio je Kalderon.