BIVŠI SELEKTOR HRVATSKE NAPADNUT ISPRED STANA: Član porodice mu priredio neviđeni skandal

Drama se u četvrtak uveče odvijala ispred stana nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca Igora Štimca.

printscreen/youtube.com/supersub thailand

Prema navodima hrvatskih medija, bivšeg fudbalera Hajduka, Kadiza, Derbi Kauntija i Vest Hema, a danas selektora reprezentacije Indije, pred vratima stana sinoć je verbalno i fizički napao njegov 30-godišnji sin.

Navodi se da je Luka Štimac bio u vidno alkoholisanom stanju.

Sve se dešavalo u naselju splitskom naselju Žnjan, a prema nezvaničnim informacijama, Štimčev sin se drao na oca ispred vrata, a potom ga i fizički napao. Kćerka Igora Štimca se nedugo potom pojavila na vratima kako bi smirila situaciju, ali je, takođe, bila žrtva napada.

U tim trenucima su se, navode mediji, vrata automatski zaključala, pa je 30-godišnjak otišao ispred zgrade i pokušavao da se – popne na terasu, pri čemu je, navodi se, nekoliko puta padao.

Pri tome je zaradio prelom potkolenice i zgloba ruke, zbog čega je hospitalizovan na Kliničkom centru u Splitu. Protiv njega je podnesena prijava zbog narušavanja javnog reda i mira i nasilja u porodici.

Igor Štimac je odbio pomoć doktora, a nije želeo da previše govori o čitavoj situaciji.

– Pravio je majmunluke. Toliko mogu da kažem, ne bih ulazio u detalje. Ostale stvari treba da ostanu u porodici – bile su reči Igora Štimca.