BIVŠI SPONZOR PARTIZANA STIŽE NA MALI KALEMEGDAN: “Postavićemo Zvezdu na krov sveta”

Bogoljub Karić
Printscreen/Youtube

Poslovna saradnja između Bogoljuba Karića i predsednika KK Crvena zvezda Nebojše Čovića, mogla bi se realizovati veoma brzo. Dvojica biznismena su nedavno fotografisani u jednom budvanskom kafiću a navodno su razgovarali i o ovoj temi .

 

Nije tajna da se jedini srpski evroligaš suočava sa ozbiljnim finansijskim problemima, iako se na Malom Kalemegdanu uveliko radi na sklapanju tima koji bi trebalo da napadne F4 u Beogradu.

Za popunu evroligaškog budžeta, navodno će se pobrinuti bivši finansijer KK Partizan, Bogoljub Karić.

Karić slavi titulu Partizana (pogledati na 0:30)

U izjavi za “Novosti” Karić otkriva veliku želju da finansijski pomogne srpskog šampiona, kako bi se vinula “na krov sveta” .

– Svakako da postoji naše interesovanje za Zvezdu. Posebno je Udruženje srpskih industrijalaca i preduzetnika bilo zainteresovano i ranijih godina, ali nikada nismo imali mogućnost da uđemo u Zvezdu i profesionalno postavimo klub na krov sveta. Uopšteno smo pričali o klubu, što je i normalno jer sam zvezdaš. Bilo je priče o tome da se od raznih interesnih grupa ne može normalno učestvovati u razvoju sporta, bez obzira na to koliko ga voliš – navodi Karić.

Povodom ovih najava, oglasio se i predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović i napomenuo da su svima pa i Kariću, vrata najboljeg srpskog kluba otvorena

– Gospodin Karić je dao interesantnu izjavu. Bar otkad sam ja u Crvenoj zvezdi, ona nije zatvorena ni za koga i pošto postoji interesovanje Udruženja industrijalaca i preduzetnika, dobiće zvaničnu ponudu KK Crvena zvezda. I nama bi bilo zadovoljstvo da takvo eminentno udruženje, u kojem su provereni zvezdaši kakav je i gospodin Karić, bude u Zvezdinom poslovnom “pulu” – objašnjava Čović.