Jedan od ljubimaca navijača Zvezde, Jaka Blažič, uzda se da bi fantastičan ambijent protiv Valensije ponovo mogao da bude jedan od odlučujućih faktora za konačan ishod meča u korist crveno-belih.

– Energija koju navijači Crvene zvezde mogu da proizvedu svojim navijanjem ne može da se oseti ni u jednoj drugoj dvorani na svetu. Zbog toga su oni zaista naša pokretačka snaga. Ne radi se tu o motivaciji, pošto smatram da nijednom igraču ne treba poseban motiv kada su pitanju evroligaške utakmice protiv renomiranih klubova i vrhunskih igrača. Tu je pre svega reč o samopouzdanju koje osećate kada vas bodri 20 hiljada ljudi i želja da pružite i više od svojih trenutnih mogućnosti kako ih ne biste razočarali i kako bi im priredili to zadovoljstvo koje im donosi pobeda – počeo je priču Blažič i potom dodao:

– Želim da svi oni to shvate i još jednom nam pomognu, jer nam predstoji izuzetno važan i težak meč u borbi za plasman u Top 16 fazu. Zato još jednom apelujem na sve njih. Navijači, potrebni ste nam. Ovu bitku možemo da dobijemo samo uz vašu pomoć – zaključio je Blažič.