Blažič: Navijači Zvezde su jedinstveni, potrebna nam je velika podrška protiv Valensije

Jedan od ljubimaca navijača Zvezde, Jaka Blažič, uzda se da bi fantastičan ambijent protiv Valensije ponovo mogao da bude jedan od odlučujućih faktora za konačan ishod meča u korist crveno-belih.

– Energija koju navijači Crvene zvezde mogu da proizvedu svojim navijanjem ne može da se oseti ni u jednoj drugoj dvorani na svetu. Zbog toga su oni zaista naša pokretačka snaga. Ne radi se tu o motivaciji, pošto smatram da nijednom igraču ne treba poseban motiv kada su pitanju evroligaške utakmice protiv renomiranih klubova i vrhunskih igrača. Tu je pre svega reč o samopouzdanju koje osećate kada vas bodri 20 hiljada ljudi i želja da pružite i više od svojih trenutnih mogućnosti kako ih ne biste razočarali i kako bi im priredili to zadovoljstvo koje im donosi pobeda – počeo je priču Blažič i potom dodao:

– Želim da svi oni to shvate i još jednom nam pomognu, jer nam predstoji izuzetno važan i težak meč u borbi za plasman u Top 16 fazu. Zato još jednom apelujem na sve njih. Navijači, potrebni ste nam. Ovu bitku možemo da dobijemo samo uz vašu pomoć – zaključio je Blažič.loading...