BOAĆI UŽIVA U SRBIJI: “Zvezda mi je kao porodica, spreman sam da igram”

Ričmond Boaći
crvenazvezdafk.com

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je da se fantastično oseća u tom klubu i da ništa ne zna o eventualnom odlasku ili ostanku u tom klubu, uprkos brojnim nagađanjima.

 

– Fantastičan je osećaj biti u Zvezdi, u fantastičnom gradu kakav je Beogradu i državi kao što je Srbija. Svi me vole i baš mi je drago zbog načina na koji me tretiraju – rekao je Boaći novinarima tokom priprema u Turskoj.

Boaći je u Zvezdu došao iz italijanske Latine i u međuvremenu postao najbolji strelac beogradskog kluba, što je podstaklo interesovanje brojnih klubova.

– Ništa ne znam o tome da li ću ostati ili otići, u Zvezdi sam i želim samo da se fokusiram na fudbal. Sve je na direktoru Zvezdanu Terziću i mom menadžeru. Sa mnom niko ne razgovara, svi su tihi i na meni je da treniram – kazao je Boaći.

Pominjali su se brojni klubovi u Engleskoj, Nemačkoj, Francuskoj, ali i drugim zemljama.

– San svakog igrača je da bude na velikoj sceni. Dok god sam u Crvenoj zvezdi, razmišljam samo o Crvenoj zvezdi. Rođen sam da pobeđujem. Ne čitam novine, ne slušam ljude. Dajem sve od sebe. Ako bog kaže da idem, otići ću. Ako kaže da ostanem, Zvezda mi je kao porodica i spreman sam da igram – naveo je napadač iz Gane.

On je u nedelju proslavio 25. rodjendan i rekao je da je dobio bezbroj čestitka i poruka podrške od navijača Crvene zvezde, zbog čega mu je posebno drago.

Boaći je rekao da zbog dobrih igara za Zvezdu ima sve više poštovalaca u rodnoj Gani i istakao je da će nastaviti da se trudi da bude još bolji nego što je bio.