Boban Marjanović: Tesna pobeda protiv Cedevite za nauk

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović smatra da njegov tim ima mnogo toga da nauči iz prve, "tesne", pobede protiv Cedevite gde je gostujući tim uspeo da se vrati u igru posle ubedljive prednosti "crveno-belih" na poluvremenu. Pad u igri koji se dogodio ne sme biti ponovljen u drugom meču koji se igra večeras, smatra njegov sagrač Dangubić.

 

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović rekao je da njegova ekipa može mnogo da nauči iz pobede nad Cedevitom na startu finalne serije ABA lige.

Crveno-beli’ su slavili sa 68:59 u hali „Pionir“ i poveli sa 1-0 u seriji koja se nastavlja u nedelju od 20.30, takođe u Beogradu.

Po mom mišljenju, možda je i bolje ovako, možemo da naučimo nešto, gde smo pravili greške i da u drugoj utakmici to ne radimo i budemo bolji – rekao je Marjanović.

Zvezda je imala 18 poena prednosti posle prvog poluvremena, Cedevita je u nastavku prišla na pet poena zaostatka, ali je Zvezda uspela da odbije nalet protivnika i povede u seriji.

– Važna je pobeda, ali igra se serija i ne znači mnogo, ima još utakmica i moraćemo da budemo bolji – naglasio je Marjanović.

Krilni košarkaš Zvezde Nemanja Dangubić rekao je da njegova ekipa ne sme da dozvoljava sebi pad u igri.

Počeli smo kako treba i stekli značajnu razliku, ali smo pali u igri u trećoj četvrtini i to ne smemo da dozvolimo u narednim utakmicama – rekao je Dangubić.