BODIROGA NA ČELU PARTIZANA? Legendi srpske i svetske košarke ponuđeno mesto predsednika!

partizan
kkpartizan.rs

Uprava košarkaškog kluba Partizan još uvek nema predsednika, ali bi u narednih nekoliko dana situacija mogla biti mnogo jasnija.

 

U krugu “odabranih imena” našli su se osnivač kompanije “Marbo” Andrej Jovanović i  vlasnik “Dinamika” Velimir Jojić. Ipak, list Informer piše da je mesto prvog čoveka našeg najtrofejnijeg kluba ponuđeno velikoj legendi srpske i svetske košarke Dejanu Bodirogi.

– Uprava Partizana ponudila je Dejanu Bodirogi da bude predsednik crno-belih. U klubu iz Humske veruju da bi legendarni košarkaš bio odličan izbor i da bi vratio Partizan na šampionski put. Osim što je veliki partizanovac, Bodiroga ima iskustva u upravljanju pošto je bio potpredsednik u Košarkaškom savezu Srbije i sada radi u FIBA. Bodiroga nije prihvatio ponudu, još razmišlja. Trenutno je predsednik Komisije za takmičenja u FIBA i nije imao u planu da se vrati u srpsku košarku. Međutim, ljudi iz Partizana se nadaju da će on ipak prihvatiti njihovu ponudu – reči su anonimnog izvora iz kluba koji je za Informer govorio o najnovijim dešavanjima u klubu.