Bogdanović: Utakmice sa Zvezdom su najzanimljivije i najuzbudljivije, jedva čekam da derbi počne

Jednog od najiskusnijih u timu Partizana NIS Luku Bogdanovića i njegove saigrače očekuje novi izazov u regionalnom takmičenju, ovoga puta na gostovanju velikom rivalu, Crvenoj zvezdi.

– Utakmice sa Zvezdom su najzanimljivije i najuzbudljivije u toku sezone. Očekuje nas utakmica protiv protivnika koji je odlično počeo sezonu i koji iz utakmice u utakmicu pokazuje stvarno dobru igru, pre svega u odbrani. Mislim da u poslednjih nekoliko utakmica i mi dižemo formu i pronalazimo se kao ekipa. Kada je derbi u pitanju, sve utakmice pre toga padaju u zaborav, jer taj meč nosi posebnu draž. Nama ostaje da se spremimo što bolje i da pokušamo da odigramo što bolju utakmicu – rekao je krilni igrač kluba iz Humske.

Iamo je Bogdanović u karijeri dosta okršaja sa crveno-belima, za njega je meč u nedelju još samo jedan u nizu utakmica koje očekuju njegov tima nap utu ka ostvarenju ambicija.

– Ne sećam se poslednje utakmice u dresu Partizana proti Zvezde, ali sećam se da smo sa Seviljom igrali Evrokup utakmicu ovde. Volim da igram svaki meč, pa tako i ovaj. Radujem se svakom duelu, nebitno da li je Zvezda sa druge strane ili neki drugi tim. To je samo još jedna utakmica u nizu – zaključio je košarkaš srpskog šampona.

Direktan prenos meča Crvena zvezda Telekom – Partizan NIS možete da pratite UŽIVO na portalu Dnevno.rs sa početkom u 19 časova.