Bogićević: Borac može da igra ravnopravno sa svima, protiv Zvezde očekujem veliku podršku navijača

Trener Borca iz Čačka Bogić Bogićević rekao je da u meču protiv Crvene zvezde (ponedeljak, 19 časova) njegov tim može da ostvari povoljan rezultat kako bi nastavio sa dobrim igrama na startu Superlige.

– Uporno govorim da Borac ima tim kadar da se ravnopravno suprostavi svim rivalima i to smo do sada pokazali. Ovo je jedna od onih utakmica u kojima ne treba posebno motivisati igrače, a mislim da će i ambijent biti takav da će naš grad dugo pamtiti. Imamo kvalitet, snagu i znanje da se hrabro suprostavimo rivalu i ostvarimo cilj, a to je svakako da nastavimo sa serijom utakmica bez poraza na našem terenu – rekao je Bogićević, a prenosi klupski sajt.

On je dodao da očekuje da će Čačani nastaviti tradiciju prema kojoj uvek igraju dobro protiv Crvene zvezde.

– Duel sa Zvezdom je kao i svaki drugi prvenstveni. Treniramo normalno i uveren sam da će igrači dati maksimum. Igrali smo otvoreno u Beogradu i nema razloga da tako ne bude i na našem stadionu. Očekujem ogromnu podršku naših navijača – naveo je Bogićević.

Desni bek Borca Nikola Boranijašević rekao je da njegov tim mora da nametne svoj ritam od početka meča.

– Mi igrači se i bavimo fudbalom zbog takvih utakmica i nadam se da će ambijent biti za pamćenje. Atmosfera je odlična i hrabro dočekujemo Crvenu zvezdu sa željom da joj se revanširamo za poraz u Kupu – poručio je Boranijašević.

Utakmica 7. kola Superlige između Borca i Crvene zvezde igra se u ponedeljak od 19 sati u Čačku.