Bogićević: Partizan je najbolji u Srbiji i uvek je favorit zato bez pritiska dolazimo u Humsku

Trener Borca Bogić Bogićević izjavio je da će njegova ekipa pokušati da napravi iznenađenje protiv Partizana, iako je očekuje najteži meč u jesenjem delu.

Utakmica između Partizana i Borca biće odigrana u nedelju od 15 sati na stadonu u Humskoj u okviru poslednjeg kola jesenjeg dela sezone Jelen Superlige.

– Sastajemo se sa najboljom ekipom u našoj zemlji, Partizan je apsolutni favorit pa zbog toga bez ikakvog pritiska odlazimo u Humsku – kazao je Bogićević.

Bogićević je, ipak, ocenio da u Superligi nema favorita i da su iznenađenja moguća, što su pokazali prethodne utakmice crno-belih sa Novim Pazarom i Radom.

– Spremni smo da svako eventualno potcenjivanje ili opuštanje protivnika kaznimo i napravimo iznenađenje. Mislim da je pred nama utakmica u kojoj motiva neće nedostajati i da će moji igrači odigrati dobro, kako je i bilo tokom većeg dela polusezone – rekao je šef struke Čačana.

Govoreći o igračkom kadru Bogićević kaže da u nedelju zbog parnih kartona neće zaigrati Boranijašević, ali ni povređeni Kohene i Đenić.

– Ostali su spremni da u duelu sa jesenjim prvakom dokažu i pokažu kvalitet – zaključio je strateg Čačana.