Bogićević: Pokazaćemo da nam je mesto u eliti, očekujemo veliku podršku od Čačana

Trener Borca Bogić Bogićević izjavio je da će njegova ekipa na meču sa Donjim Sremom pokazati da zaslužuje mesto u elitnom takmičenju.

U novoj superligaškoj sezoni fudbaleri Borca dočekuju u subotu od 20.30 ekipu Donjeg Srema, a biće to prva zvanična utakmica koja će se igrati pod svetlošću reflektora.

– Zadovoljan sam pripremama, ali će teren biti jedini pravi pokazatelj da li smo spremni. Prvenstveni dueli imaju sasvim drugu dimenziju u odnosu na pripremne mečeve. Nadam se i očekujem da već od premijernog meča pokažemo da nam je mesto u eliti – rekao je strateg Borca Tanjugu.

Govoreći o protivniku, Bogićević, koji je ranije vodio Donji Srem, istakao je da se radi o izuzetno organizovanom klubu, koji je pretrpeo velike promene u igračkom kadru.

– Između nas nema velikih tajni, međutim, moramo im od samog početka staviti do znanja da na svom terenu nećemo prepuštati bodove – istakao je on.

Prema njegovim rečima, Borac može uz disciplinovanu igru i maksimalnu koncentraciju da dođe do prve pobede, nakon koje bi sve išlo mnogo lakše.

– Očekujem i veliki vetar u leđa sa tribina jer se utakmica prvi put igra u večernjem terminu, a znam da su se Čačani uželeli superligaškog fudbala. Zato ih pozivam da budu pravi 12. igrač uz obećanje da ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo pobedom – optimista je Bogićević.