Bojana Vulić za Dnevno.rs: Samo želim da im kažem – uzmite, bre, to zlato!

bojana vulic
facebook.com/bojana.vulic

Nije sa njima, ali njeno srce je uz devojke koje su Srbiji donele istorijski uspeh! Srpska košarkašica, Bojana Vulić, imala je priliku da proživi onaj težak trenutak u karijeri svakog sportiste, a to je kada vam medalja izmakne iz ruke. Međutim, plasman ženske reprezentacije u finale Evropskog prvenstva, iako nije doživela, gotovo je u suzama ispratila.

 

Naše košarkašice danas su obezbedile minimum srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Rumuniji, pošto su u polufinalu savladale selekciju Belorusije rezultatom 74:72. 

Tim povodom, odmah posle istorijskog rezultata naših dama, okrenuli smo Bojanu Vulić, devojku koja je sa njima delila pobede, ali i poraze, i koja ih najbolje poznaje. 

Naježila sam se! Ostala sam bez teksta! Neka nastave da igraju kao što su i do sada. One su već uspele, u finalu su. Ovo je za žensku košarku ogroman uspeh. Bile one prve ili druge, one su zlatne za mene! Suze mi idu od sreće – sa nevericom je prokomentarisala istorijski uspeh i dodala:

Zaista sam presrećna, oduševljena, nemam reči. Imam osećaj kao da sam sa njima tamo. Želim da im poželim sve najlepše i moram da im kažem: „Uzmite, bre, to zlato!” – poručila je simpatična plavuša našim košarkašicama.

Podsetimo, Bojana je danas uoči polufinalnog meča poželela sreću našim devojkama rečima: „Uzmite danas, ono što nismo uspele pre dve godine”.