BOLJI ČOVEK KAO I UVEK: Nole bez dlake na jeziku progovorio o kolegi koji ga stalno proziva

Najbolji teniser sveta nije krio ništa.

printscreen

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Australijanac Nik Kirjos imaju prilično zanimljiv odnos, mada odnos verovatno nije prava reč jer to gotovo da ne postoji. Kirjos ne propušta priliku da ”pecne” Đokovića ili kritikuje bilo šta što uradi ili izgovori najbolji teniser sveta, dok sa druge strane odgovora i nema. Jednostavno Đokovića Kirjos i ne zanima.

Tako je na konstataciju novinara u Australiji da su on i Kirjos najpopularniji teniseri u zemlji kengura Đoković rpvobitno bio iznenađen.

Stvarno? Dobro – kratko je prokomentarisao Novak da bi nešto opširniji bio na pitanje o komentarima i kritikama koje je Kirjos često davao u vezi njega.

– Mislim da je on dobar za sport. Drugačiji je. Na autentičan način se bavi stvarima na terenu i van terenu. Svako ima pravo da bira na koji način želi da se izražava. Poštujem ga zbog njegove igre. On je talentovan momak, pokazao je da ima kvalitet da pobedi svakoga. Ali van terena, nemam poštovanja prema njemu. Ne bih dalje komentarisao – rekao je Novak.