BOLNICA U HUMSKOJ: Čanak nema sa kim da održi trening!

KK Partizan
print screen/twitter.com/PartizanBC

Crno-bele u sredu očekuje revanš baraža Lige šampiona protiv solunskog PAOK-a. Nevolje koje su Partizan zadesile u Nišu nastavljaju se i posle KRK, a devet igrača kao i trener Džikić pod znakom pitanja su za ovaj susret.

 

Partizan je finale krenuo bez Marinkovića, Hečera, Koprivice i Jovanovića dok su Luković i Andrić igrali na sopstvenu odrgovornost. Ako ovoj grupi dodamo povređene Robinsona i Karahodžića, može se zaključiti da trener Čanak nema dovoljan broj igrača za održavanje treninga. Zbog toga se postavlja pitanje u kakvoj će situaciji izgledati domaćin pred gostovanje grčkog tima. Prema rečima doktora kluba, još uvek se ne znaju pravi uzroci trovanja. 

– Čekamo analize da utvrdimo pravo stanje i kako je došlo do ovog toksiko-virusa. Tada ćemo znati više, da ne nagađamo i bavimo se spekulacijama, da li je hrana, ili od nečeg drugog. Od prvog dana momci su zbrinuti, pod negom, ali ovako nešto se retko viđa. Pokosilo ih je – rekao je Babić a preneo Blic. 

U timu nije ni trener Džikić koji je prema rečima doktora Milana Babića, uz Hečera prošao najgore

– Treba vremena da se zaleče, vrate. Andrić, Luković i Tanasković su pod znakom pitanja za PAOK, čekaju se i rezultati njihovih uzoraka, Marinkovića i Koprivice takođe, koji su u težoj sitiuaciji od njih – kaže doktor Babić.loading...