Borba bubamare i bodibildera: Nećete verovati ko je izvukao deblji kraj

Buba Mara
pixabay.com

U potresnoj ispovesti bodibilder otkriva kako su mu doktori dali 30% šanse da će preživeti nakon ujeda obične male bubamare.

 

Reza Rezamand, 31 god, dobio je sepsu nakon što ga je ujeo insekt i učinio da mu stopalo enormno otekne i postane gotovo crno!

Ovaj nemili događaj je ovog bildera od 185cm dozvao pameti i naterao da uradi sve od sebe kako bi edukovao i upozorio javnost na opasnosti koje vrebaju od ovog na prvi pogled bezopasnog insekta.

Rezamand je za “The Sun” rekao da je prvi put otišao kod doktora čim ga je bubamara ujela dok je stajao ispred teretane.

Antibiotici koji su mu prepisani nisu davali rezultate što je dovelo do hitne hospitalizacije i izrade velikog broja analiza.

“Smatram se srećnikom”. Nikada više neću dopustiti da me bubamara dotakne a kamoli da sleti na mene. Dižem iz benča 180 kilograma a zamalo da me ubije mala bubamara. Toliki strah nikada nisam osetio, kaže nesrećni bodibilder.

Reza je inače samohrani otac i vlasnik prodavnice suplemenata, kaže da je ignorisanje tog malog ujeda moglo da ga košta života.

“Želim da edukujem javnost i upozorim sve da ukoliko su imali slično iskustvo, da odmah posete lekara”, kaže bodibilder Reza.loading...