BORBA ZA “ŽUĆKOVU LEVICU”: Tomić objasnio zašto misli da je Partizan favorit u finalu

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je večeras da je Partizan favorit u predstojećem finalu Kupa Radivoja Koraća i da će njegovom timu biti lakše da igra protiv crno-belih nego protiv Mega Bemaksa. 

Beta

– Sigurno će to biti potpuno drugačija utakmica od ove prve dve što smo igrali. Partizan, kako je odigrao ovaj turnir, sigurno da je favorit u ovom trenutku, ali mi ćemo dati sve od sebe da Zvezda uzme taj kup, jer je Partizan to uradio prošle godine – rekao je Tomić novinarima posle utakmice.

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Radivoja Koraća, pošto su u drugom polufinalu u Nišu pobedili Mega Bemaks sa 92:73.

Zvezda će se, u reprizi prošlogodišnjeg finala, za trofej u Kupu boriti protiv Partizana, koji je ranije bio bolji od FMP-a.

Tomić je kazao da je Zvezda u meč protiv Mege ušla opterećena, u grču zbog prethodne utakmice, ali je u pravom trenutku odigrala dobru košarku, jedno šest-sedam minuta, što je bilo dovoljno za pobedu.

– Sada moramo moramo da se organizujemo mnogo dobro što se tiče oporavka i da budemo spremni za finalnu utakmicu. Sigurno da Partizan ima određenu prednost što se tiče vremena jer su završili mnogo ranije – izjavio je Tomić.