Bosančić: Ispunio mi se san dolaskom na Marakanu, siguran sam da ću oduševiti sve Zvezdaše

Novi fudbaler Crvene zveze Miloš Bosančić rekao je da mu se ostvario san dolaskom u klub.

Svi predstavnici medija koji trenutno prate pripreme fudbalera Crvene zvezde došli su da pozdrave i uzmu izjave od novih fudbalera kluba sa Marakane.

Miloš Bosančić i Danijel Avramovski našli su se pred kamerama i foto aparatima.
– Već sam rekao da sam ispunio san i da ovih nekoliko dana nije baš bilo spavanja – počeo je Miloš Bosančić i dodao – očekujem da ću se u narednom periodu, pre svega, dobro spremiti i da budem deo pobedničke ekipe.

Danijel Avramovski od starta je rekao da će se potruditi da što pre savlada srpski jezik pa je i prvu izjavu u novom klubu pokušao da da sa što više srpskih reči.
– Veliko mi je zadovoljstvo što sam došao u Zvezdu i što ću za nju igrati, pre svega zbog publike i navijača koje Zvezda ima. Velika mi je čast da nosim dres Crvene zvezde i nadam se da ću se predstaviti u najboljem svetlu.

Bosančića su ostali prvotimci, pre svih Mijailović, dočekali srdačno i uz puno šale, komentarišući najviše njegovu frizuru.
– Znam da je atmosfera odlična, a i uvek je najbolje kad si sa našim ljudima, bolje nego u inostranstvu. Spreman sam na sve, pa i na dobre šale – rekao je Bosančić.

Medije je zanimalo da li ga i dalje prati priča o “ludoj glavi” i mladosti.
– Mnoge stvari su kod nas sklone preuveličavanju, pa tako i to. Ovde sam zato što mnogo volim Zvezdu, želim da pomognem, a ujedno ću i pokazati ljudima, odnosno ispraviti tu sliku o sebi. Prošlo je dosta vremena, pet godina u inostranstvu, sad je tu i porodica, i mislim da sam se dosta “smirio”.

Bosančić je kratko prokomentarisao i priče o navijačim simpatijama ili nesimpatijama.
– Drago mi je što je na kraju sve leglo na svoje i ne mislim da će biti nekih problema. Igraću bez pritiska i siguran sam da ću igrama oduševiti sve Zvezdaše.

Danijel Avramovski prokomentarisao je i interesovanje Zvezde od pre tri godine.
– Jeste, Zvezda se interesovala tada kad je trener bio Robert Prosinečki, ali jednostavno se nismo dogovorili. Na svu sreću, sada sam tu.

Miloš Bosančić upitan je i koliko poznaje aktuelnu ekipu.
– Pratio sam iz Koreje, mada je vremenska razlika velika, a i sada sam, poslednjih nekoliko dana, gledao šta se dešava. Znam da ima kvalitetnih igrača i, naravno, trebaće mi vremena da se uklopim i upoznam bolje ekipu. Ipak, zna se da je Zvezda uvek imala dobre igrače.