Bosančić o rezultatskoj krizi u Zvezdi: Šta da kaže Borusija Dortmund, pretposlednja je?

Fudbaleri Crvene zvezde tokom vikenda uspeli su da prodube bodovni jaz za vodećim Partizanom pošto su odigrali nerešeno sa Čukaričkim. Zvezdi nije pomogla ni činjenica da su od 27. minuta na travnatom tepihu Marakane imali igrača više:

– Ispromašivali smo se. Srljali smo, leteli po terenu, umesto da stanemo na loptu i strpljivom igrom dođemo do pobedonosnog gola. Dešava se, nije nas htelo, pogodili smo prečku, stativu. Pogrešili smo što smo preskakali igru forsirajući duge lopte. Bili smo pod pritiskom, ali u Zvezdi je uvek tako. Morali smo da pobedimo – rekao je Bosančić.

Ekipa crveno-belih kuburi ove jeseni sa efikasnošću, pošto je deficit datih golova najveća boljka čete Nenada Lalatovića. Svestan toga je i sam Bosančić.

– Stvaramo mnogo šansi, ali ne postižemo golove. Moramo da budemo koncentrisani u završnici. Ne možemo da budemo zadovoljni, ali šta da kažu u Borusiji Dortmund koja je pri dnu tabele Bundeslige – istakao Bosančić, prenosi Sportski žurnal.

Bosančić je od svog dolaska u tim s Marakane, osim slabe kondicije, pokazao i oscijalcije u formi, ali u poslednje vreme igra sve bolje:

– Napravim vrhunski, pa onda loš potez. Fizička sprema mi još nije na željenom nivou i zbog toga nikako da ustalim formu. Mnogo toga u mom slučaju dešavalo se preko noći. Očekujem da tek dostignem maksimum, mada u Zvezdi nema vremena za čekanje i moram da što pre budem na neophodnom nivou – istakao je vezista Zvezde.