Bosančić: Želim da navijači budu zadovoljni mojom borbenošću, protiv Čukaričkog idemo na pobedu

Crvena zvezda je u prvom poluvremenu utakmice protiv Rada odigrala veoma dobro, i zadovoljila apetite mnogih navijača. Jedan od fudbalera koji se istakao dobrom igrom bio je i Miloš Bosančić.

Zvezdino letošnje pojačanje je sa dve asistencije “krivo” za oba pogotka koja je Crvena zvezda postigla.

– Jeste to bila lepa lopta za Lazovića, ali svojom kretnjom me je naterao da mu dam takvu loptu. Odlično je utrčao, a da nije, do tog pasa ne bi ni došlo. Osećam se mnogo bolje u odnosu na period kada sam došao u klub. Vidim da su mnogi zadovoljni – primetio je Bosančić, aludirajući i na reakciju navijača.

– Naravno, čuo sam aplauze navijača u trenutku kada sam napuštao igru. To je poenta moje priče u Crvenoj zvezdi. Želim da oni budu zadovoljni mojom borbenošću i potezima. Kao klinac sam voleo da se zabavljam i “overim” loptu. I sad nekad volim da je “ocarinim”, ali shvatam da je ovo sad mnogo ozbiljnija priča, nema se mnogo vremena za lepe poteze. Svako voli da pokaže šta zna, međutim to može da se radi samo kada imamo povoljan rezultat. Svestan sam da se moje partije ovde i dalje gledaju sa četvoro očiju, ali šef je u pravu – potrebno mi je da prođem pripreme. Još bolje igre bi trebalo da dođu sa boljom fizičkom spremom – tvrdi Bosančić.

Vratio se Zvezdin organizator igre ponovo na utakmicu sa Radom, i na to dobro prvo poluvreme koje je ekipa odigrala.

– Ispali smo u Kupu, i odigrali lošu utakmicu protiv Donjeg Srema. Osećali smo pritisak, bilo nam je veoma bitno da se vratimo kako treba. Pred svaku utakmicu imamo interni dogovor da “izginemo”, ali je ovo bio vrlo specifičan trenutak. Uspeli smo da pobedimo, dobro smo se izborili i sa tim pritiskom. Sada niko više ne mora da nam postavlja pitanja da li možemo da dobijemo Čukarički. To prosto moramo. Nadam se da ćemo imati podršku navijača, koje pozivam da napune Marakanu i pomognu nam da osvojimo nova tri boda – rekao je Bosančić.