BRAVO, KOŠARKAŠI! U humanitarnoj akciji skupljeno DVA MILIONA dinara za Sofiju Markuljević

Sjajna humanitarna akcija koju je organizovala kompanija Meridian održana je u Sportskom centru “Master” u Zemunu.

instagram.com/zasofijinprvikorak

Na ovom takmičenju učestvovao je po jedan košarkaš iz 14 klubova koji su igrali u KLS-u prošle sezone, kao i iz četiri kluba ABA lige. Oni su se nadmetali u brzom šutiranju trojki.

Da napomenemo da je najveća zvezda na turniru bio košarkaš Partizana Rašon Tomas koji je ispao u prvom krugu, uz još devet takmičara.

Pobeda je bila u potpuno drugom planu, što je i razumljivo. Ceo prihod koji je prikupljen, a to je dva miliona dinara išao je za pomoć Sofiji Markuljević.

Svi igrači su pokazali sjajno umeće sa loptom, odlično su šutirali i dali su sve od sebe da pogode što više šuteva, kako bi prikupili što više novca.

Na kraju je trijumf odneo Luka Cerovina član Mega Bemaksa, druga pozicija pripala je Urošu Čarapiću (Borac), dok se na trećem mestu našao Luka Anđušić (Metalac).

Program je vodio naš poznati sportski komentator Nenad Kostić.

Kao što smo rekli na početku teksta cilj je bio prikupiti što više novca. To je urađeno, svi košarkaši su pokazali veliku humanost, samim tim što su pristali da učestvuju na ovom sjajnom događaju, pa tek onda umeće sa loptom.



loading...