Broji poslednje dane na mestu predsednika i sprema ‘bombu’ za zimski prelazni rok!

Jesenji prvak Partizan dobiće ove nedelje novo rukovodstvo, ali aktuelni predsednik Dragan Đurić želi naslednicima da ostavi bolju situaciju koliko god to zvučalo čudno posle najavljenog odlaska najboljeg strelca Petra Škuletića.

– Svaki dan se s trenerom Nikolićem radi na dovođenju novih igrača. Spremamo bombu za zimski prelazni rok – rekao je Đurić za Kurir.

Više detalja od najave dolaska pojačanja Đurić nije želeo da otkrije, ali je priznao da su pregovori s novim desnim bekom u završnoj fazi.

– Videćete, navijači će biti zadovoljni našim izborom igrača. U pitanju je ofanzivni fudbaler. Blizu smo i dovođenja desnog beka koji će pokriti tu poziciju dok se ne oporavi Miroslav Vulićević. Što se odlazaka tiče, Škuletić je zanimljiv mnogim klubovima, za njega čekamo najbolju ponudu. Trenutno je najbliži Lilu – kaže Đurić.

Odlazak Voje Stankovića u inostranstvo iziskuje angažovanje štopera, ali Đurić ni kod te teme nije želeo da priča o imenima.

– Naš cilj je da svaki eventualni odlazak bude pokriven kvalitetnim igračem i da Nikoliću bude na raspolaganju od prvog dana zimskih priprema. To nije uvek lako, ali ćemo se truditi da ispoštujemo taj plan – kaže još uvek aktuelni predsednik Partizana.

Pored Škuletića i Stankovića, čiji je ugovor istekao, na izlaznim vratima nalazi se i mladi Danilo Pantić.

– Pantiću ističe ugovor u junu, tako da pred njim ne postoji mnogo opcija. Uveren sam da će se on opredeliti za našu ponudu i da će produžiti ugovor – zaključio je Đurić.