‘Brži jezik od pameti?’ Nemačka teniserka se ‘izlanula’, pa otkrila kada ANA i ŠVAJNI planiraju svadbu!

anđelik kerber
Instagram/Angelique Kerber

Nemačka teniserka Anđelik Kerber, koja je nedavno na Australijan Openu osvojila prvu grend slem titulu u karijeri, otkrila je nemačkim medijima dugo čuvanu tajnu o venčanju Bastijana Švajnštajgera i Ane Ivanović!

Poznato je da su Ana i njen dečko, fudbaler Mančester junajteda, vereni, ali do sada nije bilo najave kada bi venčanje moglo da usledi. Sve dok Kerberova u intervjuu za magazin “Bunte” nije rekla nešto što je možda trebalo da ostane tajna.

 

Love u @anaivanovic ? I’m so lucky to have you!❤

A photo posted by Angelique Kerber (@angelique.kerber) on

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su mi, na primer, poslali fotografiju sa čestitkom za titulu u Melburnu. Ana je jedna od mojih najboljih drugarica na WTA turu. Oboje su mi slatki, radujem se njihovom venčanju – rekla je nemačka teniserka.

Kerberova ovog vikenda u Lajpcigu predvodi Nemačku u meču FED kupa protiv Švajcarske, a novinari nisu propustili priliku da je “pritisnu” i upitaju u vezi prethodne izjave.

– Da, radujem se tom venčanju, ali datum venčanja će ostati moja slatka tajna. Na žalost, ne mogu vam reći kada će to biti – rekla je Kerberova.

Onda se u razgovor umešala selektorka nemačkog FED kup tima Barbara Ritner koja je dolila ulje na vatru.

Mislim da je rekla nešto krajem leta… – dodala je Ritnerova.

I tako je ponovo krenula lavina spekulacija. Kada će se Ana i Bastijan konačno venčati. Logično bi bilo da, ako je već leto u pitanju, to bude krajem jula. Švajnštajgera očekuje Evropsko prvenstvo u u Francuskoj koje počinje 10. juna i završava se 10. jula, taman kada se Ani završava Vimbldon (9. jul). Posle toga će imati pauzu u kalendaru, godišnje odmore, pa zaista ne bi bilo iznenađenje ako ceremonija bude tada.

Inače, prošlog leta se uveliko pisalo o njihovoj veridbi. Boravili su zajedno u Minhenu i Njujorku, potom su bili na odmoru na Majorci. Na Vimbldonu je viđena sa vereničkim prstenom, a po njegovom transferu u Mančester, jesenas, nastanili su se u Boltonu.

Par se često može videti zajedno po restoranima u Mančesteru, kao što je bio slučaj i u utorak uveče kada su zajedno sa ostalim igračima Junajteda i njihovim lepšim polovinama slavili pobedu nad Stoukom.

 Svadba na salašu?

Ana i Švajni posetili su tokom prošlog jula Salaš 137 u Čeneju, nakon čega se spekulisalo da bi tamo mogla da se održi ceremonija venčanja.