Budite drugačiji uz kopačke za igrače koji prave ‘haos’ i one koji imaju potpunu kontrolu

Danas postoje samo dve vrste igrača - oni koji prave haos i oni koji sve kontrolišu. Tu su plejmejkeri i oni koji menjaju tok igre. Najbolji menadžeri, igrači i fudbalski stručnjaci su izjavili da se fudbal promenio.

 

Ili je haos ili je kontrola. Ima igrača koji više razmišljaju o potrebama tima i šta je najbolje za tim. Ovoj vrsti igrača pripadaju oni inteligentni koji imaju viziju o potrebama tima. Takav igrač ima kontrolu. Zatim ima onih koji stvaraju haos. To su oni koji igraju vođeni isntinktima i talentom. Oni su pomalo van igre. Oni mogu da urade bukvalno sve i njih ne možete da kontrolišete. Tu nema ograničenja – rekao je Pep Gvardiola.

Po prvi put ova dva različita tipa igrača imaće svoje kopačke. Stari adidas niz se prekida. Nema više F50, nema patika Predator, nema 11pro i nema Nitrocharge. Tu su samo haos ili kontrola, samo X i ACE.

PREDSTAVLJANJE ACE15

Neki igrači su rođeni da imaju kontrolu. To su oni koji povlače sve konce i određuju tempo. Svaki veliki tim mora da ima igrače koji će ga držati na pravom putu. Time se planovi trenera sprovode u akciju. Oni donose red u haotičnoj igri. Igrači kao što su: Mesut Ozil, Hames Rodrigez, Oskar, Manuel Nojer su „lepak” najboljim svetskim timovima. Za ove igrače adidas je dizajnirao ACE15.

ACE15 je kreiran da kontroliše. Revolucionarna KONTROLNA MREŽA doprinosi ultimativnoj kontroli lopte, zahvaljujući konstruisanom 3D materijalu. A 3-sloj sastoji se od EVA tehnologije za nepobedivi dodir. Nova revolucionarna konfiguracija stavlja veći fokus na loptu tokom pokreta stopalom, što omogućava potpunu kontrolu lopte. Jedinstvena tehnologija kože NSG (Non-stop grip) koristi 3D tačke za savršenu kontrolu u svim uslovima. Igrači koji vode igru, sada imaju kopačke za dominaciju.

 

PREDSTAVLJANJE X15

Neki igrači se nikada ne mogu kontrolisati. Oni su iskra koja zapali igru. Oni prkose pravilima i strukturi. Trenutak genija koji podiže publiku sa svojih sedišta – to je njihova specijalnost. Nijedna odbrana niti taktika njih ne mogu da iskontrolišu. Ovakvi igrači su stručnjaci za haos. Tomas Miler, Geret Bejl, Luis Suarez, Karim Benzema i Alvaro Morata, ovi igrači šutiraju bez ikakvog upozorenja. Za njih, adidas je kreirao X15.

X15 je ultimativno oružje za najopasnije igrače na terenu. TECHFIT COLLAR nudi kompresiju koja se prilagođava članku na nozi za vrhunsku potporu i udobnost. Osnova X-CLAW je dizajnirana tako da pruži kompletnu ekstenziju za osećaj lakoće na nogama. Inovativni X-CAGE je napravljen za najdinamičnije i najupornije igrače na svetu. Dizajn u fragmentima sa laganim matrijalima daje potporu tokom najzahtevnijih pokreta. X-SKIN se sastoji od troslojnog sistema koji pruža udobnost, zaštitu i fleksibilnost u svim uslovima. Kopačka za promenu toka igre, za igrače koji menjaju igru na terenu.

Neki od najboljih fudbalera na svetu nosiće ACE15 i X15 po prvi put na finalu UEFA Lige šampiona u Berlinu u subotu 6. juna, a kopačke će biti dostupne za kupovinu širom sveta od srede 1. jula u adidas prodavnicama i specijalizovanim radnjama sportske opreme. U Srbiji ćete uskoro moći da rezervišete svoj odabrani par u adidas radnjama u TC Ušće i Delta City i tako među prvima postanete vlasnici X ili ACE modela.