BUNDESLIGA Roben i Levandovski dvostruki strelci za pobedu Bajerna od 4:0, Dortmund opet kiksnuo

U okviru sedmog kola Bundeslige Bajern je zabeležio još jednu rutinsku pobedu, dok je Dortmund nastavio sa lošim rezultatima u prvenstvu, izgubivši kod kuće od Hamburga.

Čelo tabele i ovog vikenda sigurno pripada Bajern Minhenu, koji je u sedmom kolu Bundeslige ubedljivo slavio kod kuće protiv Hanovera 4:0. Dvostruki strelci na ovom meču bili su Roben i Levandovski.

Izabranici Jirgena Klopa ponovo su poraženi i to u Borusiji, gde je uspešnija bila gostujuća ekipa. Hamburg je savladao Dortmunda minimalcem od 1:0, ali ovaj rezultat i više je nego dovoljan razlog za brigu Crnožutih…

Zanimljivo je bilo i na utakmici Bajer Leverkuzena i Paderborna, gde smo mogli da vidimo jednu ‘dramatičnu’ goleadu, pogotovo u samoj završnici. Naime, gosti su već u prvom poluvremenu poveli, da bi ubrzo domaćin uspeo da izjednači do odlaska na odmor. Zatim je u nastavku Paderborn ostao sa igračem manje na terenu, ali ni ta činjenica ga nije sputala da ponovo dođe u vođstvo. Ipak, Leverkuzen je u samom finišu uspeo da izbegne poraz i uzme bod.

Pogledajte sve golove, konačne rezultate, kao i trenutno stanje na tabeli:

BUNDESLIGA 7. kolo rezultati i golovi:
Bajer Leverkuzen – Paderborn 2:2 (20. minut Koc 0:1, 42. minut Bender 1:1, 87. minut Stoppelkamp 1:2, 90. minut Bellarabi 2:2.)

Bajern Minhen – Hanover 4:0 (6. minut Lewandowski 1:0, 13. minut Robben 2:0, 38. minut Lewandowski 3:0, 79. minut Robben 4:0)

Dortmund – Hamburg 0:1 (35. minut Lasogga 1:0)

Hofenhajm – Šalke 2:1 (13. minut Elyounoussi 1:0, 29. minut Szalai 2:0, 83. minut Huntelaar 2:1)

Verder – Frajburg 1:1 (8. minut Darida – jedanaersterac 0:1, 31. minut Di Santos 1:1)

Pogledajte kako je trenutno stanje na tabeli, posle sedam odigranih kola: