ČEKA IH “VRUĆ” TEREN: Fudbaleri Partizana OTPUTOVALI U ALBANIJU, Đukić odlučio da povede TROJICU GOLMANA!

partizan
Beta

Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Elbasan u Albaniju, na utakmicu sa Skenderbegom, u trećem kolu Lige Evropa.

 

Trener Miroslav Djukić na put je poveo 21 igrača, od kojih trojicu golmana Vladimira Stojkovića, Filipa Kljajića i Marka Jovičića.

Odbrambeni igrači: Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletić, Milan Mitrović, Bojan Ostojić, Nemanja R. Miletić i Nemanja Antonov.

Igrači sredine terena: Marko Janković, Petar Djuričković, Everton Luiz, Marko Jevtović, Danilo Pantić, Saša Ilić, Zoran Tošić, Milan Radin i Sejduba Suma.

 

Napadači: Ognjen Ožegović, Leandre Tavamba i Teofilus Solomon.

Sa igračima i stručnim štabom otputovali su i predsednik kluba Milorad Vučelić, potpredsednik Vladimir Vuletić, generalni direktor Miloš Vazura, sportski direktor Ivica Iliev i nekoliko članova Upravnog odbora, navodi se na sajtu Partizana.

Fudbaleri Partizana treniraće danas od 19 časova na stadionu Dinama u Tirani, a utakmica trećeg kola Grupe B na programu je u četvrtak od 21.05 na Elbasan areni.

To će biti prvi duel Partizana i Skenderbega u evropskim takmičenjima. Šampion Srbije je do sada samo jednom igrao protiv albanske ekipe u evropskim takmičenjma, u prvom kolu Kupa UEFA u sezoni 1987-1988, kada je ispao posle dvomeča sa Fljamurtarijem.

Partizan je neporažen na šest poslednjih gostovanja u evropskim takmičenja, dok Skenderbeg ove sezone nije izgubio u pet poslednjih mečeva u Evropi na svom terenu, ali i nije pobedio u poslednja četiri.

Partizan i Skenderbeg imaju po jedan bod u Grupi B, prvi je Dinamo iz Kijeva sa svih šest bodova, a drugi je Jang Bojs sa dva boda.