Čelzi izbegao bruku u Sloveniji, ‘Plavci’ preokrenuli u drugom poluvremenu (VIDEO)

Fudbaleri Čelzija savladali su u prijateljskom suretu slovenačku Olimpiju na stadionu Stožice u Ljubljani rezultatom 2:1 (0:1).

Pre početka meča par stotina navijača Čelzija sa Balkana burno su pozdravili srpske internacionalce, Ivanovića i Matića.

U startnoj postavi Čelzija igrali su Delač, Aspilikueta, Kejhil, Zuma, Felipe Luis, Matić, Fabregas, Braun, Boga, Salah i Dijego Kosta.

U 40. minutu Delač ništa nije mogao da učini, kada je Braun pogrešio u predaji lopte, dodavši je igraču Olimpije Valenčiću, koji je lepo uposlio Kapuna kome nije bilo teško da zatrese mrežu.

Prvo poluvreme završeno je rezultatom 1:0, a Murinjo je zamenio gotovo čitavu odbranu, nezadovoljan prikazanim, tako da su šansu odmah na poluvremenu dobili Teri, Ivanović, Čeh, Ejk i Van Ginkel.

Fabregas i Kosta su odmah na debiju pokazali da će biti velika pojačanja. Fabregas je presekao jedan loš pas domaćih, odmah poslao sjajno dodavanje ka Kosti, koji se našao u velikoj prilici i rutinski matirao protivničkog golmana.

Potpuni preokret je doneo Zuma, još jedno novo pojačanje, koji je posle kornera pokupio odbijenu loptu i lako savladao golmana Olimpije.


Olimpija Ljubljana 1-2 Chelsea (All goals… by ourmatch