CENE KARATA NADREALNE: Utakmicu između Real Madrida i Pari Sen Žermena mogu da gledaju SAMO BOGATI

Real Madrid
Beta

Za dve nedelje Real Madrid i Pari Sen Žermen sastaće se u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a "ludnica" je već počela.

 

Duel najvećeg i najbogatijeg evropskog kluba sve podiže na viši nivo, a posebno cenu karata koje su postale nadrealne.

Kako prenose španski mediji, ulaznice za meč na Santjago Bernabeu (14. februar) se kod preprodavaca mogu naći za čak 24.080 evra!

Karte koje su se našle u slobodnoj prodaji su nestale za manje od 40 minuta, pa oni manje srećni pokušavaju da ih pronađu kod preprodavaca. Dok se cena ulaznica za najmanje popularne pozicije na Bernabeu kreću oko 300 evra, “luksuzna” mesta dostižu čak 24.000. 

Real se konstatno bori sa preprodajom karata, a Florentino Peres je uvek i žestoke kazne za one koji budu uhvaćeni u tome zabranom ulaska na stadion. Između ostalog, vlasnik karte mora da ima elektronsku verziju na mobilnom telefonu, koju nije moguće štampati niti “deliti”. 

Nema sumnje da će ovo biti skoro sigurno meč, odnosno dvomeč sezone, jer Real i Zinedin Zidan mogu da je spasu samo u LŠ, dok PSŽ želi da konačno stigne do “ušatog” trofeja, posebno u sezoni u kojoj je potrošio skoro 400 miliona evra na transfer samo dvojice igrača. 

Osim toga, na Bernabeu stiže Nejmar da Silva, koga je PSŽ platio čak 222 miliona evra Barseloni, a već nedeljama se spekuliše da bi već narednog leta mogao da pojača Real.