ČIJI DRES VIŠE VREDI – RONALDOV ILI MESIJEV? Odgovor i nije toliko važan, ali NJIHOV GEST JESTE

Čiji dres vredi više – Ronaldov ili Mesijev? Odgovor nije toliko važan, bitno je samo da se prikupi što više novca za lečenje Gavrila Đurđevića, osmomesečne bebe koja boluje od spinalne mišićne atrofije.

Promo/Kolaž

Dve najveće zvezde svetskog fudbala uključile su se u borbu za Gavrilovu pobedu, a dres Kristijana Ronalda prodat je preko sajta Limundo za više od 1,3 miliona dinara. U četvrtak ćemo saznati da li Mesijev dres može da dostigne veću cenu!

Kupac je želeo da ostane anoniman, ali možemo da otkrijemo da je reč o kolekcionaru i uličnom umetniku koji stoji iza Instagram profila “Black Sails”. Za samu akciju saznao je na stranicama portala Mozzart Sport.

Kompanija Mozzart spojila je Mesija i Ronalda zahvaljujući fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN Sports Nikoli Damjancu i Faliiju Ramadaniju. U saradnji sa organizacijom Zajedno za život, Mozzart je stavio njihove potpisane dresove na humanitarnu licitaciju, kako bi se prikupila sredstva za lečenje. Kao i za Ronaldov, ova kompanija dala je i početnu ponudu od milion dinara i za Barsinu desetku sa posvetom “para Gavrilo”.

Kristijano je poslao svoj potpisan dres nakon što je kompanija Mozzart kupila njegovu kapitensku traku i uplatila više od 7,5 miliona dinara na Gavrilov račun u fondaciji “Budi human”.

Za njegovo lečenje potrebno je još nešto manje od milion evra, a licitacije su se samo nizale – srpski reprezentacivac Stefan Mitrović je dao svoje kopačke i dres sa čuvenog meča na Marakani, njegov saigrač Aleksandar Mitrović takođe dres Srbije…

Potom je štafeta humanosti stigla do samog Ronalda, koji je poslao potpisan dres Juventusa, a isto je učinio i njegov najveći rival Mesi koji je od saigrača Miralema Pjanića čuo za veliku akciju u Srbiji! Ovoj timskoj igri za malog Gavrilova iz nedelje u nedelju se pridružuju asovi velikog srca.

Gavrilo je rođen 7. septembra 2020. godine, a tri meseca posle rođenja konstatovano je da ima retku neuromišićnu bolest SMA 1 (spinalna mišićna atrofija tip 1). OVDE možete pročitati na koje načine možete da pomognete Gavrilu u teškoj borbi.