Ćirković: Sve što su pokušali uspelo im je u Humskoj, valjda u Istanbulu neće

Fudbaleri Partizana večeras od 19 časova, u Istanbulu s ekipom Bešiktaša, igraju svoj čevrti meč grupne faze Lige Evrope.

Posle odličnog početka i remija u Beogradu sa Totenhemom, „Parni valjak” je u naredna dva evropska meča doživeo ubedljive poraze. Na gostovanju Asterasu, u Grčkoj, Partizan je izgubio 2:0, da bi u narednom meču, kada je bio domaćin, doživeo još jedan (mnogo bolniji) poraz od Bešiktaša – 4:0.

Izabranici Marka Nikolića daleko su od plasmana u narednu fazu, međutim, vicešampion Srbije i jedini predstavnik naše zemlje u Evropi sasvim sigurno ima motiva da se predstavi u najboljem svetlu.

– Možda je rezultat od 4:0 iz prvog meča malo nepravedan, iako su Turci pokazali da su kvalitetniji tim od nas. Sad, da li baš i za četiri gola? Sve što su pokušali, uspelo im je u Humskoj. Valjda u Istanbulu neće – kazao je Lazar Ćirković.

Defanzivac crno-belih nije preterano impresioniran umećem Demba Be, najveće zvezde tima, momka koji je u Beogradu bio među strelcima.

Demba Ba je postigao gol, svaka mu čast na tome, ali ništa posebno nije pokazao – ni pre, ni posle toga. Jeste, odličan igrač, dobro se kreće, ali u svakom slučaju, Partizan mora mnogo bolje! Rasterećeniji smo na gostovanjima, to može da bude bitna stavka – dodao je Ćirković.