Ćiro Blažević u svom stilu: Mamića niko ne može da otera!

'Jedina opcija je da sam ode. Ja sam njega stvorio, a on je od toga napravio biznis i najveće je zlo hrvatskog fudbala', uz osmeh kaže trener Slobode iz Tuzle.

Fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević održao je u Travniku predavanje o uspehu na privatnom i poslovnom frontu, pod nazivom “Formula egzitencije i uspeha”. Više od 200 ljudi zabavljalo se slušajući priče čoveka sa ogromnim iskustvom, pa su se pored fudbala dotakli i tema žena, života, odnosa, putovanja…

Kako prenosi portal Drukčije.ba salve smeha prisutnih izazvala je priča legendarnog Blaževića o delotvornosti ženskog šamara:

– Najveći uspeh za muškarca je kad mu žena opali pljusku. Ja sam ih se u životu nadobijao od žena i ne žalim se. Tada znate da je ona ljubomorna i da vas voli. Nemojte se buniti zbog toga, već budite srećni – rekao je trener FK Sloboda iz Tuzle.

I sve što je Blažević pričao imalo je dozu humora, ali svaku njegovu izjavu treba uzeti sa velikom dozom ozbiljnosti jer bez obzira na način na koji priča Ćiro uvek šalje poruku. Tako je imao svoj stav i prema siutaciji u zagrebačkom Dinamu i poziciji Zdravka Mamića u njemu:

– Mamića niko ne može da otera, jer je toliko jak da to nema šanse da se desi. Naravno, uvek postoji opcija da on sam ode i to je jedina opcija. Ja sam njega stvorio i kumovi smo. On je od svega toga napravio “biznis” i najveće je zlo hrvatskog fudbala. Šanse da ga Dinamova “četvorka” skine ravne su nuli – zaključio je Blažević.