ČIST INTERES ILI IMA DOBRU NAMERU? Nadal prokomentarisao Đokovićevu povredu – IZGLEDALO JE KAO…

Španski teniser Rafael Nadal prokomentarisao je situaciju koja je zadesila Novaka Đokovića i njegovu povredu mišića abdomena.

Printscreen

Novak je u subotu otkazao trening, a prethodno je s mukom priveo kraju meč protiv Tejlora Frica u trećem kolu Australijan opena.

Bio je veoma čudan meč, jer je dva seta delovao kao da će da preda, a onda je zaigrao normalno. Ali, ne mogu da komentarišem ono što on oseća, a i ne volim da iznosim previše mišljenja o tuđim mečevima. Svako najbolje zna ono što oseća”, istakao je Nadal, a preneo Džordž Belšo iz Metroa.

Rafa je prethodnih nedelja vukao povredu leđa, ali se to na terenu nije videlo. Na ATP kupu zato što nije igrao, a na Australijan openu zato što je gotovo rutinski rešio prva tri meča.

Ne znam, za mene kao gledaoca je to bio čudan osećaj. Ali to je to, pronašao je način da pobedi i svaka mu čast”, istakao je Nadal.

Novakov sledeći rival trebalo bi da bude Miloš Raonić, a ako se Đoković povuče sa turnira, a Nadal trijumfuje, onda bi on postao rekorder po broju osvojenih grend slem titula.