Čović: Sram vas bilo Duško Vujoševiću, ostavite moju porodicu na miru

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović odgovorio je treneru Partizana Dušku Vujoševiću na pominjanje porodice.

Trener crno-belih je uoči meča sa FMP-om (ponedeljak, 19.30), koji je programu samo dva dana posle trijumfa u večitom derbiju, apelovao na navijače da ne vređaju pleja tima iz Železnika Filipa Čovića, inače sina prvog čoveka crveno-belih, jer je “on pravi sportista i gospodin, i najbolje što ta familija ima”.

– Sram vas bilo Duško Vujoševiću. Šta vam je moja porodica zgrešila? Šta su vam zgrešili moja ćerka i sin, moja supruga i unuci? Ja vašu porodicu nikada nisam dirao, niti ću je dirati. Ovakvi vaši istupi u medijima direktno pokazuju da ste upravo vi inicijator uvreda na račun moje porodice svih ovih godina i zato snosite i odgovornost za sve što će se ubuduće dešavati mom sinu, i kompletnoj mojoj porodici. Iz tog razloga skrećem pažnju nadležnim organima KLS da reaguju na ovakav govor mržnje trenera Partizana, ali i na ono što će se događati na utakmicama kako bi se obezbedila regularnost takmičenja. Čoveče, ostavite više moju porodicu na miru, a treba da vas je stid i sram svega što radite – poručio je Čović, a prenosi klupski sajt.