Čović: Tejić je trebalo još jaču dangu da udari Čekovskom

Igrač MZT-a nije očekivao da će mu neko lupiti šamar, jer je jak i ogroman. Ali, nijedan igrač Zvezde ne sme da da na sebe, poručio je predsednik Crvene zvezde.

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, rekao je gostujući na Radiju S, u emisiji “Tajm Aut” da je mladi košarkaš crveno -belih, Marko Tejić trebalo još jače da udari Georgija Čekovskog na meču ABA lige.

Podsetimo, na kraju meča Zvezde i MZT-a došlo je do koškanja između igrača, a Tejić je udario šamar Čekovskom, koji ga je udario laktom prethodno.

– Tejić je trebalo da ga udari još jače. Niko nije video da ga je Čekovski na kvarno udario laktom u glavu. Tejić se branio i verujem da ni Čekovski nije očekivao da će mu neko lupiti šamar jer je jak i ogroman. Ali, nijedan igrač Zvezde ne sme da da na sebe – rekao je Čović i dodao:

– Ne volim da se ovakve stvari dešavaju, ali ako ste udareni morate da se branite. Tejić je mlad momak ima 19 godina i branio se, a Čekovski je lukav, namazan, iskusnan igrač. Kažem, trebalo je još jaču dangu da mu udari pa nek posle igrač MZT-a  ide da peva borbene pesme – poručio je Čović.