Čović: Vujošević laže kada kaže da ne mrzi Zvezdu

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović osvrnuo se na nedeljne izjave trenera Partizana Duška Vujoševića da je Zvezda "Čovićev privatni klub" i da država više pomaže Zvezdi nego Partizanu putem sponzorstava.

– To je metod koji je oproban – da se stalno iznose određene neistine. Svi klubovi imaju isti status kao i Partizan. Ja sam mu dao poruku da prestane da laže, ali on ima očigledan problem i ne može da prestane. Ne sporim da je svima teško, ne sporim da se oni bore za svoju poziciju, a mi do sada nismo održali konferenciju da njih napadamo i poredimo se sa njima – rekao je Čović.

Čović je rekao i da njegovom klubu nije pomogla ni država ni predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas i da je Vujošević privatizovao Partizan.

– Poruka za Partizan – obratite pažnju na Vujoševića, on pravi probleme. On misli da bi bio najbolji predsednik države i da sve najbolje zna od svih. Partizan je privatizovan klub, neka im je Bog u pomoći. Neću da ulazim te priče… – rekao je Čović i dodao da je fudbalski klub Zvezda ništa nije skrivao i da je objavio analizu finansijskog poslovanja.

Čović je rekao i da Vujošević “laže” kada kaže da ne mrzi Zvezdu, kao i da crveno-belima nije cilj da Partizan ne postoji.