Crno-bela gala svečanost povodom osvajanja 26. titule

Preko 400 zvanica iz javnog i kuturnog života Srbije je u hotelu „Crowne plaza” prisustvovalo svečanoj večeri i proslavi 26. titule šampiona Srbije u fudbalu koju je osvojio Partizan.

 

Crno-belim tepihom uz zvuke klasične muzike studenata privatne muzičke škole Amadeus iz Beograda prošli su: Ivan Ćurković, Žarko Zečević, Vladica Kovačević, Mustafa Hasanagić, Branko Rašović, Marko Valok, Momčilo Moca Vukotić, Rajo Božović, Zoran Stojadinović, Lazar Radović, Dzevad Prekazi, Dule Vujošević, Sveta Konstatinović…

 

Zvanice su dočekali predsednik fudbalskog kluba Partizan Zoran Popović, generalni direktor Miloš Vazura, kao i potpredsednik Milorad Vučelić.

 

Ugledne zvanice su posle fotografisanja pored šampionskog pehara, nastavili druženje u svečanoj sali hotela „Crowne Plaza”.

Gosti su najpre uživali u klavirskom izvođenju, da bi zvaničan program počeo uvodnom pesmom Amadeus benda – „Ovo je moja zemlja”, posle koje su se zavijorile crno-bele zastave, a potom članovi benda obukli u šampionske majice.

 

Nakon nastupa Amadeus benda emitovan je petominutni film o Partizanu u 2015. godini, da bi se potom prisutnima obratio Zoran Popović.

Celovečernji program su upotpunili nastupi velikih Partizanovaca – stand up komičara Miroslava Đorđevića, kao i 15-ogodišnjeg finaliste najvećeg dečijeg šou programa „Pinkove Zvezdice”, Igora Lazarevića.

Pored tombole, tokom koje je podeljeno pet dresova sa potpisima igrača, prisutnima se obratio i šef stručnog štaba Zoran Milinković.