CRNO-BELI IZ ALBANIJE DONOSE BOD: Ovako je Suma PROMAŠIO POBEDU Partizana protiv Skenderbega (VIDEO)

fk partizan
Beta

Fudbaleri Partizana i Skenderbega odigrali su sinoć u Elbasanu 0:0 u utakmici trećeg kola Grupe B Lige Evrope.

 

U drugom meču Grupe B, Dinamo i Jang Bojs su odigrali nerešeno 2:2 u Kijevu.

Dinamo Kijev je prvi na tabeli sa sedam bodova, Jang Bojs ima tri, a Partizan i Skenderbeg po dva.

U četvrtom kolu Lige Evrope, Partizan dočekuje Skenderbeg, a Jang Bojs ekipu Dinama. Ti mečevi su na programu 2. novembra.

U prvom poluvremenu utakmice u Elbasanu nije bilo stopostotnih prilika ni pred jednim golom. Uglavnom se igralo između dva kaznena prostora i tek u par navrata su igrači zapretili golmanima.

U istom tempu se igralo i u nastavku, a do prve prave prilike čekalo se sve do 62. minuta, kada je Janković prošao po levoj strani i uposlio Tavambu. Nažalost, on se nije najbolje snašao na petercu.

U momentima kada je Partizan bacio sve karte na napad, u 77. minutu, “sevnuo” je kontranapad Skenderbega, ali je Stojković sjajno intervenisao i zaustavio Seguna jedan na jedan.

Kada je izgledalo da će se meč završiti bez uzbuđenja, usledila su velika pred golom Skenderbega i to u samo tri minuta.

Prvo je u 89. minutu veliku šansu imao Suma, izašao je sam ispred golmana Orgesa Šehija, ali je čuvar mreže domaće ekipe sjajno ušao u taj šut i zaustavio ga.

Minut kasnije Tošić probao je Tošić iz slobodnog udarca, pogodio je prečku, da bi potom posle kornera Miletić pogodio stativu.