Crno-beli jesenji prvaci, Škuletić nastavio da teroriše golmane! Partizan – Napredak 3:1 (VIDEO)

Fudbaleri Partizana pobedili su Napredak sa 3:1 (1:0) u 13. kolu Jelen Super lige i na taj način su obezbedili titulu jesenjeg prvaka.

Golove za crno-bele postigli su Danko Lazović u 36., Branko Ilić u 73. i Petar Škuletić u 86. minutu. Počasni pogodak za Kruševljane postigao je Ndiaje u prvom minutu zaustavnog vremena.

Najava i tok meča:

Crno-beli u ovaj meč ulaze ohrabreni činjenicom da su prvi na tabeli i da najbližem pratiocu Crvenoj zvezdi beže tri boda. Na svom stadionu „Parni valjak” još nije okusio gorčinu poraza: imaju četiri pobede i jedan remi.

Na drugoj strani, Kruševljani se nalaze u nezavidnoj situaciji jer su u zoni ispadanja sa samo 10 osvojenih bodova.

Jelen Super liga, 13. kolo: Partizan – Napredak 3:1 (1:0)

Stadion Partizana. Gledalaca: oko 3.000. Sudija: Vlado Glođović (Vrbas). Strelci: Lazović u 36, Branko Ilić u 73. i Škuletić u 86. minutu za Partizan, a Ndiaje u 91. minutu za Napredak.

Partizan: Lukač, Volkov, Stanković, Ćirković, B. Ilić, Drinčić, Marković, Ninković, S. Ilić, Lazović, Škuletić.

Napredak: Popović, Cvetković, Stanojević (od 66. Dmitrov), Janičić, Urošević, Frimpong, Lazić, Gobeljić, Trujić, Ndiaje, Božović.

 

Prvo poluvreme:

Fudbaleri domaćeg tima prvi su tukli ka protivničkom golu, ali je Nikola Ninković u 7. minutu samo testirao golmana Popovića koji nije imao problema da interveniše.

Nepun minut kasnije još jedan udarac u dobro postavljenog Popovića, Volkov je šutirao. Na drugoj strani kontranapad i korner za Napredak iz kojeg se nije izrodilo ništa konkretno.

Nastavlja se pritisak fudbalera Partizana koji u periodu od dva minuta tri puta šutiraju u okvir gola, a poslednji u nizu udaraca uputio je Nikola Drinčić, ostaje 0:0.

Posle nekoliko udaraca kojima su fudbaleri Partizana zagrejali protivničkog golmana usledila je “bomba” Petra Škuletića u 21. minutu za koju Popović nije imao rešenje, ali je lopta završila na prečki.

GOOOOOL! Strelac je Lazović u 36. minutu. Nikola Ninković je ubacio loptu u gostujući šesnaesterac, a na pravom mestu se našao srpski reprezentativac iz redova domaćina i sa 6-7 metara uspeo je da zatrese mrežu gostiju – 1:0.

Do kraja prvog dela igre nije bilo većih šansi, tako da je klub iz Humske na odmor otišao sa prednošću.

Drugo poluvreme:

I na startu drugog dela Partizan je imao inicijativu, ali je Napredak igrao otvoreno. Trujić je bio najopasniji igtrač gostiju.

Prvu priliku da udvostruči prednost od početka drugog dela imao je Nikola Ninković koji dobija dubinsku loptu iza leđa odbrane gostujućeg tima ali glavom šutira pored gola. 

GOOOOOL! Strelac Branko Ilić u 73. minutu. Njegov prezimenjak, Saša, sa levog krila je uputio centašut. Lopta je preskočila Lazovića, ali se zato na pravom mestu našao Slovenac koji je bio precizan sa 8-9 metara za prvi gol u crno-belom dresu – 2:0.

GOOOOOL! Strelac je Škuletić u 86. minutu. Nastavlja Petar Škuletić svoju golgetersku seriju 12. pogotkom u šampionatu a trećim za crno-bele na današnjoj utakmici. Posle greške odbrane Napretka Škuletić izlazi sam pred golmana, obilazi ga stavlja tačku na ovaj meč – 3:0.

GOOOOL! Napredak je smanjio prednost domaćina. Ndiaje je u prvom minutu nadoknade vremena postigao pogodak i smanjio rezultat na 3:1.