CRNO-BELI POKAZALI MNOGO VIŠE OD OBIČNE HRABROSTI: Trener Partizana ponosan na tim, na redu je LIGA EVROPE!

FK Partizan - Leonardo
Facebook.com/FKPartizanBG

Trener Partizana Miroslav Đukić prezadovoljan je igrom svog tima u Pireju.

Crno-beli su remizirali sa Olimpijakosom 2:2 na Karaiskakisu, ali su eliminisani iz kvalifikacija za Ligu šampiona zbog poraza od 3:1 u Beogradu.

 

Međutim, tim Miroslava Đukića nije razočarao navijače i srpsku fudbalsku javnost, štaviše, pokazao je da ima kvalitet da se nosi sa mnogo bogatijim evropskim klubovima.

Srpski šampion je nadigrao grčkog velikana tokom većeg dela meča na prepunom Karaiskakisu i najavio lepu fudbalsku jesen!

Partizan je imao više od igre u Pireju, posebno u prvih 45 minuta, ali je Olimpijakos skoro savršeno koristio svoje šanse i iz tri šuta postigao dva gola koja su stavila tačku na dvomeč početkom drugog poluvremena.

Napali smo od prvog minuta Olimpijakos u njegovoj kući. Sve vreme smo bili aktivni, mogli smo i da pobedimo. Nijednog časa se nismo predavali. Dvomeč je presudilo iskustvo i poraz u Humskoj. Ono je bilo apsolutno na strani Olimpijakosa, koji je redovan u Ligi šampiona, rekao je Đukić.

Partizan će sezonu na međunarodnoj sceni nastaviti u baražu za Ligu Evrope, u četvrtak su na programu revanš mečevi trećeg kola, a žreb za četvrto je u petak. Prema trenutnom stanju crno-beli opet mogu da očekuju teškog rivala!

Naime, oni su šesti “ispod crte” koja deli nosioce i nenosioce, pa im je potrebno da u četvrtak uveče ispadne čak šest favorita!

Između ostalog, srpski šampion će navijati i za svog najavećeg rivala Crvenu zvezdu – više o tome možete pročitati KLIKOM OVDE.