Crno-beli popunjavaju još jednu ‘rupu’: Slovenački defanzivac blizu dolaska u Humsku (VIDEO)

Crno-belima je neophodno pojačanje na mestu centralnog defanzivca, a izbor je izgleda pao na Gregora Balažica koji je do sada igrao u Ukrajini.

Potpredsednik Partizana Ljubiša Tumbaković je na predstavljanju Ivana Bandalovskog najavio dolazak štopera do kraja prelaznog roka, a po svemu sudeći to će biti Gregor Balažic, slovenački defanzivac koji je do sada nastupao za Karpate iz Ukrajine.

Kako prenosi, „Žurnal” stameni štoper je bio već na pola puta da potpiše ugovor sa kazahstanskom Astanom vredan 300.000 evra, međutim, odlučio je da dođe u Beograd na pregovore sa crno-belim. Zbog toga bi moglo već do kraja današnjeg dana da bude objavljeno da je on novo pojačanje kluba iz Humske.

Balažic će, ukoliko dođe do dogovora, imati pomoć u adaptaciji, jer je tu već šest meseci i njegov sunarodnik Branko Ilić, sa kojim bi verovatno i igrao u paru na mestu centralnih defanzivaca. Partizan svakako mora da do kraja nedelje reši pitanje štopera, jer su deficitarni na toj poziciji.

Balažic je u karijeri igrao za mlađe kategorije Benfike, a u seniorskoj konkurenciji za Muru, Espanjol B, Agvilas, Goricu i Karpate. Nacionalni dres Slovenije je poneo dva puta.