Crno-beli upisali novi trijumf, preskočeni Lučani za povratak na čelo tabele! Mladost – Partizan 1:2

Fudbaleri Partizana zabeležili su novu pobedu u okviru osmog kola Jelen Super lige pošto su u Lučanima savladali domaću mladost sa 2:1 (1:0).

Golove za Partizan postigli su Petar Škuletić u poslednjim trenucima prvog poluvremena i Danko Lazović u 58. minutu. Jedini strelac za Mladost bio je Eze Frajdej u 74. minutu.

Partizan je preuzeo prvo mesto na tabeli sa 21 bodom, koliko ima i drugoplasirana Vojvodina. Crno-beli imaju i meč manje. Crvena zvezda je treća na tabeli sa 20 bodova.

 

Najava i tok meča:

Crno-beli su u dosadašnjem delu sezone ostvarili maksimalni skor od šest pobeda, pošto im je prošlonedeljni duel sa OFK Beogradom odložen.

Trijumfom protiv Mladosti, izabranici Marka Nikolića imaju šansu da se vrate na čelu tabele, na kojem je sada Vojvodina sa 21 bodom, ali i dve utakmice više. Bod manje ima Crvena zvezda, dok je Partizan treći sa 18 bodova iz šest mečeva.

Jelen Super liga, 8. kolo: Mladost – Partizan 1:2 (0:1)

Stadion: „FK Mladost” u Lučanima. Gledalaca: oko 1.000. Sudija: Danio Grujić (Niš). Strelci: Frajdej u 74. minutu za Mladost, a Škuletić u 45+1. i Lazović u 58. minutu za Partizan.

Mladost: Krznarić, Adamović, Golemić, Radin, Jovanopvić, Milosavljević, Gavrić, Milunović, Petrović, Eze, Zonjić.

Partizan: Lukač, Volkov, Vulićević, Stanković, Ćirković, Marković, B. Ilić, Grbić, Pantić, Lazović, Škuletić.

 

Prvo poluvreme:

Prvu priliku na meču videli smo u 5. minutu kada je Škuletić sjajno šutirao sa nekih 16 metara oštro ka golu Krznarića, ali je nekadašnji golman Borca iz Čačka dobro intervenisao.

Opet je šutirao Škuletić sa dvadesetak metara, ponovo je opalio levicom, ali ovoga puta dosta lošije od prethodnog puta, rezultat je ostao nepromenjen.

Partizan je najbolju šansu imao u 13. minutu. Grbić je ušao u šesnaesterac, uposlio je Sašu Markovića, ali ovaj je veoma neprecizno šutirao ka golu.

Golemić je prvi došao do šanse za domaći tim, lep se ubacio po desnoj strani napada Lučanaca, uputio dobar šut ka golu Partizana, ali je Lukač bio priseban.

GOOOOOL! Strelac je Škuletić u prvom minutu sudijske nadoknade. Sa desne strane stigao je centaršut od Vulićevića, a onda je Petar Škuletić u padu dobro reagovao i glavom smestio loptu iza leđa čuvara mreže Mladosti – 0:1.

Drugo poluvreme:

Nastavak meča počeo je mirno, a gosti iz Beograda imali su terensku inicijativu.

GOOOOOL! Strelac je Lazović u 58. minutu. Golemić je veoma loše intervenisao nakon jedne ubačene lopte u šesnaesterac, lopta je došla do Kragujevčanina koji je siguran realizator u ovoj situaciji – 0:2.

GOOOOOL! Strelac je Frajdej u 74. minutu. Pomenuti igrač je odlično iskoristio sjajan centaršut Adamovića i glavom savladao sa nekih 7-8 metara golmana Lukača – 1:2.

U 79. minutu Mladost je mogla da dođe do poravnanja, ustvari, pravo je čudo što nije izjednačila, jer je Frajdej iskoristio centaršut sa desne strane i glavom tukao, ali je Lukač neverovatnom paradom sačuvao svoju ekipu.