Crvena zvezda demantuje smenu: Lalatović nije na tapetu rukovodstva!

Remi u derbiju je udaljio Crvenu zvezdu od odbrane titule što će svakako na kraju sezone smatrati kao neuspeh. Tim povodom, počele su da kruže priče da svoju misiju u Ljutice Bogdana privodi kraju Nenad Lalatović, a da se polako priprema lista eventualnih naslednika. Kao prvi pik pominjao se aktuelni trener Novog Pazara, kao i bivši strateg crveno-belih – Milorad Kosanović.

 

Neozbiljno je da se sada vode polemike na tu temu, a zna se da Lalatović nije na tapetu rukovodstva. Pred nama je još šest utakmica i kada se spusti zavesa na sezonu slede analize i razgovori – kaže za „Sport” zamenik sportskog direktora Blažo Raosavljević.

Neki najavljuju da je rastanak neminovan, a da je bivši trener i aktuelni kormilar Novog Pazara Milorad Kosanović prvi pik.

 

Nismo pričali ili pregovarali ni sa kim. Lalatović ima ugovor do kraja sezone i zna se u kakvom je trenutku imao hrabrosti da se lati teškog posla. Ne znam, ni kakvi su njegovi dalji planovi, a sledi nam da sednemo i otvorimo karte sa obe strane – jasan je Raosavljević, piše „Sport”.