Crvena zvezda odbila milion evra za omladinca

Mladi štoper Crvene zvezde Miloš Stojanović nalazi se na meti Fiorentine, koja je za njega ponudila milion evra i 20 odsto od narednog transfera.

Prema zamisli čelnika kluba iz Firence, 17-godišnji Stojanović proveo bi još jednu godinu na Marakani, pre nego što bi se preselio u Italiju.

Međutim, čelnici šampiona Srbije odbili su ponudu „Ljubičastih” bez previše razmišljanja, jer smatraju da mlađani štoper poseduje eksta potencijal i da je u njemu budućnost kluba.

Rođeni Beograđanin prošao je sve mlađe kategorije Crvene zvezde, a isto vazi i za sve uzraste nacionalnog tima Srbije u kojima je bio kapiten. Krase ga disciplina u igri, zrelost, odlično postavljanje i dobra igra glavom.

Trener prvog tima, Nenad Lalatović priključio je Stojanovića prvom timu ovog leta, i pružio mu šansu na pripremnim mečevima u Sloveniji, a trenutno se nalazi sa prvim timom na turniru u Belgiji.

Crveno-beli su u prvom meču u Belgiji remizirali sa Genkom, dok ih u subotu očekuje duel sa ekipom Mehelena, koju sa klupe predvodi Aleksandar Janković.