Crvena zvezda tuži Vujoševića!

Crvena zvezda je saopštila da će tužiti trenera Partizana Duška Vujoševića zbog kako su naveli „serije neumesnih komentara, insinuacija i laži koje iznosi na račun crveno-belih”.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu Zvezde „klub se više neće baviti time, jer je to izvan njihove nadležnosti, a ključni razlog za ovakav stav je što ne žele da učestvuju u ubijanju srpskog sporta, što Vujošević radi godinama unazad”.

U Zvezdinom saopštenju kaže se da direktor takmičenja KLS Dragan Gogić nikada nije bio na platnom spisku kluba, kao što je ranije danas izjavio Vujošević.

– Prema svemu sudeći i Vujošević je shvatio da je prevarama došao kraj. Ali, i pored svega toga on nastavlja u svom stilu obmanjujući armiju Partizanovih navijača i kompletnu javnost time što pokušava da za svoje eventualne buduće neuspehe proglašava sve druge za krivce. Time valjda želi da nametne zaključak da su protiv Vujoševića i država i BIA i CIA, Vatikan, Rusija i Amerika… I ko zna ko još – zaključuje se u saopštenju crveno-belih.