Crvena zvezda: Zbog prevelike gužve izmenili smo proceduru ulaska, žele da umanje naš uspeh

Youtube snimak koji se pojavio tokom noći o tome kako su navijači ulazili na meč sa Crvenom zvezdom i Budiveljnikom izazvao je veliki broj komentara.

Prema zvaničnim podacima, na tribinama “Kombank arene” bilo je 24.232 ljudi, a na pomenutom snimku se vide radnici koji očitavaju ulaznice posle ulaska navijača u dvoranu.

Iz redova ‘crveno-belih’ su istakli da je zbog gužve na ulazu u “Areni”, a u želji da svi navijači koji su imali karte uđu u halu, izmenjena procedura, po kojoj su radnici puštali navijače da uđu, a potom očitavali karte.

Saopštenje košarkaškog kluba Crvena zvezda prenosimo u celosti.

“KK Crvena zvezda Telekom večeras je oborio rekord Arene po posećenosti. Utakmici četvrtfinala Evrokupa prisustvovalo je 24.232 navijača, međutim na internetu se pojavio snimak kojim autori žele da diskreditiju ovaj uspeh kluba. Ipak, istina je samo jedna, a ona glasi – zbog prevelike gužve pre početka utakmice, radnici Eventima su bili primorani da izmene proceduru. Nisu odmah otkucavali karte već su uzimali cele ulaznice ili su cepali deo sa bar kodom, zatim dozvoljavali navijačima da uđu na tribine i potom očitavali karte.

Sve ulaznice koje nisu mogle odmah da budu evidentirane prilikom ulaska navijača očitane su kada je veliki nalet navijača prošao Na taj način sprečena je velika nervoza i omogućeno je da svi na vreme budu u hali na svojim mestima i prisustvuju spektaklu”, stoji u saopštenju.