Crveno-beli bez problema savladali Krško: Za Zvezdu pogodio debitant Avramovski

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Krška rezultatom 2:0 (1:0) u pretposlednjoj utakmici priprema za narednu sezonu.

Zvezda je protiv Slovenaca izašla sa drugim sastavom i novajlijama, jer se trener Nenad Lalatović odlučio za sledeći sastav: Trkulja, P. Đorđević, S. Đorđević, Lazić, Stojanović, Avramovski, Bosančić, Gogić, Karaklajić, Onjilo, Despotović.

U prvih 45 minuta, debitant Bosančić se odlično pokazao, jer je odlično probio odbranu Krškog, centrirao i asistirao, dok je Avramovski na majstorski način sigurno “kupio” Lalatovića.

Makedonac je izveo slobodan udarac u sedmom minutu sa desne strane, blizu aut linije, a lopta je jako, puna felša, završila u rašlje za vođstvo. Zvezda je napadala sve vreme, ali nije uspel da postigne i drugi gol do odmora.

 

Slovenački tim se u nastavku budi, ali nije bilo stopostotnih prilika za njih, tako da su crveno-beli ponovo polako preneli težište igre na protivničku polovinu, a onda u 72. minutu ponovo matirali golmana Krška.

Darko Lazić je posle kornera uspeo da prihvati loptu na nekih sedam, osam metara od gola i snažnim udarcem zakuca pod prečku za 2:0. To je ujedno bio i konačni rezultat na utakmici.