Crveno-beli košarkaši i vaterpolisti napravili pometnju na Sajmu automobila

Košarkaši i vaterpolisti Crvene zvezde posetili su štand Honde i to je izazvalo pravu pometnju na Beogradskom sajmu automobila.

Gotovo svi prisutni u hali 1 beogradskog sajma, okretali su se za Bobanom Marjanovićem, Čarlsom Dženkinsom, Jakom Blažičem, Demarkusom Nelsonom i trenerom Dejanom Radonjićem koji su razgledali, ali i isprobavali udobnost atraktivnih modela Hondinih vozila.

Brojni okupljeni oko štanda Honde na sajmu automobila želeli su da dođu do fotografija sa svojim omiljenim igračima pa su na taj način spojili dve strasti – prema automobilima i Crvenoj zvezdi. Košarkaši Crvene zvezde Telekom strpljivo su pozirali pred objektivima fotoaparata, ajpeda i telefona potpisivali albume sa sličicima i media gajdove, kao i majice sa Zvezdinim obeležjima.

Uvek nasmejani Čarls Dženkins je rado pristajao na slikanje sa fanovima, a stigao je i da demantuje priče da nije vozač:

– Vozim – rekao je Dženkins kroz smeh, a potom dodao:

– Ipak, Jaka je moj vozač u Beogradu. Ovde se držim podalje od vožnje. Znate, u Beogradu se vozi malo brže, i u Njujorku se vozi brzo, ali ne kao ovde – istakao je bek crveno-belih čiju je ulogu vozača od Blažiča preuzeo Demarkus Nelson:

– Čarls i ja smo prijatelji i van terena. Mi smo danas došli zajedno da pogledamo automobile u želji da iskoristimo ovako lepo vreme. Kao ljubitelj automobila želeo sam da današnji dan posvetim njima – istakao je organizator igre Crvene zvezde Telekom.

Potom je Nelson uručio dres Košarkaškog kluba Crvena zvezda generalnom direktoru Delta Motorsa Nemanji Laziću kao mali znak pažnje I zahvalnosti za uspešnu saradnju koju KK Crvena zvezda Telekom ima sa ovom kompanijom i Hondom.