Crveno-beli otpočeli pripreme, ekipi priključeno i devet omladinaca

Fudbalski klub Crvena zvezda u petak ujuru otpočeo je pripreme za predstojeću sezonu u kojoj će tim sa klupe predvoditi novi trener Nenad Lalatović.

Zanimljivo je da će se na spisku naći i Nigerijac Abiola Dauda kome je ugovor istekao u aprilu.

Prozivka je bila zakazana za petak od deset časova, a na spisku su se našla i tri golmana: Predrag Rajković, Miloš Trkulja, Filip Manojlović. Od igrača treneru su se odazvali: Nikola Karaklajić, Ljubo Nenadić, Darko Lazić, Nenad Milijaš, Nikola Đorđević, Nemanja Ahčin, Filip Kasalica, Stefan Čikić, Vukan Savićević, Vukašin Jovanović, Marko Grujić, Dušan Živković, Marko Marinković, Aleksandar Kovačević, Arauho Blanko, Goran Gogić, Milan Jokić, Luka Jović, Darko Lazović, Novak Martinović, Lazar Martinović, Ifeani Onjilo, Savo Pavićević, Marko Petković, Đorđe Rakić, Miloš Stojanović, Miloš Đukanović, Miloš Brajović, Mihajlo Ristić, Saša Cilinšek i pomenuti Abiola Dauda.

Iz omladinskog pogona timu sa Marakane je priključeno čak devet igrača.

Crveno-beli boraviće u Sloveniji od 5. do 15. jula, a do tada će boraviti u Beogradu. Zanimjivo je da su u planu dva prijateljska susreta u Belgiji i to 16. jula sa Genkom, a 19. jula sa Mehelenom.

U nastavku priprema, kako navodi Blic, Zvezdini fudbaleri boraviće po drugi put u Sloveniji, u Beogradu će potom imati i jednu generalnu probu za novu sezonu, a u prvom kolu Jelen Superlige 9. avgusta će dočekati niški Radnički na Marakani.