Crveno-beli savladali i Sarbiken: Jović i Katai ‘tresli mreže’ u Antaliji!

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su novu pobedu na pripremama. Savladana je ekipa Sarbrikena rezultatom 2:1, a golove za naš tim postigli su Jović i Katai.

Teren: Sportski centar „Susesi”
Gledalaca: 60
Sudija: Timur Arslanbjekov (Rusija)
Strelci: Jović u 59, Katai u 64. minutu za Crvenu zvezdu, a Mant u 90. minutu za Sarbriken.

Crvena zvezda: Kahriman, M. Stojanović, Jovanović, Mbođ, Đorđević, Grujić, Ristić, Avramovski, Katai, Jović i Salami (Od 46. minuta Orlandić).

Sarbriken: Hohs, Mendi, Šaftar, Deringer, Vegner, Tejlor, Fiser, Šefer, Vilš, Han, Sekler.

 

Malo toga viđeno je u prvom poluvremenu. Sabriken je zapretio samo jednom, nakon greške Kahrimana. Najagilniji u redovima Crvene zvezde bio je kapiten Mihailo Ristić, koji je u nekoliko navrata pokušavao udarcima, ali tek u 36. minutu je uspeo da ozbiljnije „zagreje dlanove” golmanu Hohsu.

Drugo poluvreme donelo je i golove. Orlandić je zamenio Salamija, a Katai je prvi zapretio šutem sa 18 metara, ali je bio neprecizan. Luka Jović je Zvezdi doneo prednost u 59. minutu. Katai je prošao po levoj strani i po zemlji centrirao Joviću, a mladi napadač je sa desetak metara zatresao mrežu protivnika.

Samo pet minuta kasnije, Katai je bio strelac novog gola za crveno-bele. Avramovski mu je dao dobar pas, Katai je nakon prijema ušao u kazneni prostor, i povisio prednost na 2:0. Potom je i Sarbriken imao priliku preko Seklera koji je šutirao iz kaznenog prostora, ali je Kahriman bio siguran.

Mihailo Ristić je nastavio da preti, i njegov novi pokušaj dogodio se u 78. minutu, kada je sa 18 metara šutirao veoma snažno po sredini gola, a golman ovaj šut ulepšao paradom i poslao loptu preko prečke. I Avramovski je, nakon asistencije, pokušao da se upiše u strelce u 84. minutu, kada je iz velike daljine pokušao da lobuje Hohsa, ali je golman nemačke ekipe uspeo da se vrati na gol liniju i uhvati je.

Do kraja utakmice, Sarbriken je uspeo da postigne pogodak. Igrao se 90. minut kada je Zvezdina odbrana napravila kiks, a poklon je iskoristio Mant, i na taj način postavio konačan rezultat utakmice.

Poslednju proveru, fudbaleri Crvene zvezde imaće sutra protiv ekipe Bate Borisov.