ČUDO OD DETETA ODUŠEVILO NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ovo je njegov naslednik i mlada nada srpskog tenisa (VIDEO)

mt
instagram@topic_mihailo

Srbija ne mora da brine za tenisku budućnost, jer Mihailo Topić ide stopama svog idola i mentora Novaka Đokovića.

 

Foto: instagram@topic_mihailo

Mihailo ima samo osam godina, ali već pokazuje raskošan talenat, a dospeo je i do čuvenog magazina “Sport ilustrejtid”, u kome ga nazivaju “Mali Nole”.

Mihailo je pre dve godine prišao tadašnjem Novakovom treneru Marijanu Vajdi, zamolivši ga da razmene nekoliko udaraca. Slovak nije razumeo reči mališana na srpskom jeziku, pa je njegova majka Nina prevela na engleski, a Vajda je rado prihvatio da se poigra sa Mihailom.

Објава коју дели ?????? (@topic_mihailo) дана

Vajda je bio oduševljen klincem i odmah je sve ispričao Novaku, koji je sutradan sparingovao sa Mihailom. Bilo je to ostvarenje dečakovih snova.

Od 2016. godine Mihailo Topić ima sponzorski ugovor sa Đokovićem, koji mališanu plaća sve što mu je potrebno za tenis. Dečak još ne ide po turnirima i neće do desete godine.

Mihailo je imao prilike da sparinguje i sa Viktorom Troickim, Jankom Tipsarevićem i Olgom Danilović, ali mu je Nole omiljeni partner.

Majka Nina je čak ispričala da se Mihailo do te mere poistovećuje sa svojim idolom da šeta po kući praveći se da putuje po turnirima kao Novak, diže pehar kad i Đoković…